

**DATE:** May 7, 2020

TIME:

Indigenous Caucus: n/a Meeting: 1:00pm – 4:00pm

Executive Search Committee: 1:00pm - 2:00pm

## Indigenous Postsecondary Education Council (IPEC)

**LOCATION:** 

Teleconference ID: ZOOM Invite:

Co-Chairs: Jody Noah

Candace Brunette

Secretary: Paula Cornelius-Hedgepeth

## **AGENDA**

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,	-	
TOPIC	PRESENTER	TIME
1. Traditional Opening	Myrna Kicknosway	1:00-1:05
		5 minutes
VP/AVP Indigenous Search Community     Engagement	Executive Search Firm	1:05 – 2:05
	Jessa Chupik Boyden Consulting	60 minutes
3. Approval of Agenda	Co-chairs	2:05-2:10
		5 minutes
4. Review and Approval of Previous Minutes	Co-chairs	2:10-2:15
		5 minutes
5. Office of Indigenous Initiatives Update	Candace Brunette-	2:15-2:45
	Debassige	30 min
6. Indigenous Student Centre (ISC) Update	Amanda Myers	2:45-3:00
		15 minutes
7. Indigenous Studies, Faculty of Social Science Update	Janice Forsyth	3:00-3:15
		15 minutes
8. Indigenous Education, Faculty of Education	Brent Debassige	3:15-3:30
		1

9. Indigenous Leader in Residence, Schulich School	Danielle Alcock	3:30-3:45
<ul> <li>10. Pending Action Items</li> <li>Annual planning and sharing institutional data</li> <li>Scheduling summer IPEC meeting – host community</li> <li>IPEC community members PD options</li> </ul>	Co-chairs	3:45-3:55
Adjournment/Traditional Closing	Myrna Kicknosway	3:55-4:00 5 minutes
Total time 3 hours		